MBVP Modelbouw = voor iedereen!

Copyright, disclaimer en privacy


Copyright

Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Modelbouwvereniging Papendrecht openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd in welke voor vorm of wat voor wijze dan ook en/of worden opgeslagen in een geautomatiseerd bestand.

Inhoud van deze website

Modelbouwvereniging Papendrecht streeft ernaar om op of via deze website steeds correcte actuele informatie te geven. De informatie op deze website is samengesteld met inachtneming van de grootste zorg en nauwkeurigheid. Wij kunnen echter niet garanderen, dat de informatie op het moment dat deze wordt ontvangen juist, of niet verouderd is. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina's. Modelbouwvereniging Papendrecht kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsite of voor onjuistheden of onvolledigheden. Via deze website is het mogelijk toegang te krijgen tot andere internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Modelbouwvereniging Papendrecht kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen. Modelbouwvereniging Papendrecht neemt geen enkele verantwoording voor de inhoud van deze internetsites en/of informatiebronnen. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Privacy

Modelbouwvereniging Papendrecht gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Modelbouwvereniging Papendrecht behoudt zich het recht voor berichten welke zijn geplaatst in het gastenboek te wijzigen dan wel te verwijderen. Modelbouwvereniging Papendrecht behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Modelbouwvereniging Papendrecht.

Terug