MBVP Modelbouw = voor iedereen!

Algemene informatie MBVP


Modelbouwvereniging Papendrecht is een algemene modelbouwvereniging die is opgericht in september 1982. De Modelbouwvereniging Papendrecht is een hobbyvereniging welke zich tot taak gesteld heeft kennis op het gebied van modelbouw te vergaren en uit te dragen.

Modelbouwvereniging Papendrecht is een algemene modelbouwvereniging waar iedere modelbouwer welkom is, ongeacht of hij/zij nu schepen, auto's, kruiwagens of boerenkarren bouwt. Alles is mogelijk bij Modelbouwvereniging Papendrecht. Schepen, auto's en treinen zijn echter wel het sterkst vertegenwoordigd. Echter is er een uitzondering, namelijk voor modellen met een verbrandingsmotor. Uit het oogpunt van milieu en geluidsoverlast varen en rijden wij alleen met elektromotoren. Dit is niet van toepassing voor stoommachines.

Modelbouwvereniging Papendrecht streeft er naar door middel van een aantal projecten naar een ieder die lid is zo veel mogelijk kennis van modelbouw bij te brengen en deze te delen met andere leden. Modelbouwvereniging Papendrecht is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers, een landelijke vereniging voor alle modelbouwers.

Laatst bijgewerkt: mei 2013