MBVP Modelbouw = voor iedereen!

De leden van MBVP


Modelbouwvereniging Papendrecht telt op het ogenblik meer dan 100 leden. Ondanks de verschillende soorten van modelbouw zijn de leden met trucks het meest vertegenwoordigd binnen MBVP. Dat wil niet zeggen dat er een scheiding is binnen de vereniging. Iedereen helpt en motiveert elkaar. Vanaf 16 jaar is er een juniorlidmaatschap. Deze juniorleden worden door een aantal ervaren leden geholpen zowel met de modelbouw als met de elektronica. Uiteraard is het wel is de bedoeling dat de junioren alles zelf maken. Junioren die jonger zijn mogen alleen lid worden als een ouder en/of verzorger ook lid is van MBVP

Om de toegang tot Modelbouwvereniging Papendrecht voor een ieder mogelijk te maken wordt de contributie zo laag mogelijk gehouden. De overige inkomsten worden via demonstraties verkregen en adverteerders. De contributie gaat per kalenderjaar. Voor leden (18 t/m 64 jaar) is de contributie €50,- per jaar. Voor juniorleden (t/m 17 jaar), gezinsleden en seniorleden (65 jaar of ouder) is de contributie €40,- per jaar (in deze bedragen is de afdracht voor een NVM lidmaatschap van € 1,- per jaar reeds verwerkt). Inschrijfgeld voor nieuwe leden is eenmalig €15,-. Dit is dan ook inclusief een club polo-shirt met logo.

De leden komen veelal uit de directe omgeving van Papendrecht. Echter valt het op dat de leden, welke modelvrachtwagens bouwen, uit een groot gedeelte van het land komen. Dit komt niet alleen door de gezelligheid, maar ook de verschillende rijmogelijkheden welke Modelbouwvereniging Papendrecht te bieden heeft: Een schitterende binnenbaan van ruim 300m² welke op evenementen en demo's wordt uitgelegd.

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer weten over onze vereniging of wil je zelfs lid worden van MBVP?
Dat kan, neem contact op met Arie van Bennekum via de contactpagina.

Laatst bijgewerkt: januari 2017